Mezar Başında Okunacak Dua ve Sureler

  EÛZU BİLLAHİ MİNEŞ-ŞEYTÂNİRRACÎM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHÎM  - Allahümme inni es'elüke-bi-hurmet-i muhammed aleyhisselam en la tü'azzibe hazelmeyyit. - Esselâmu aleyküm dâre kavmin mü'minîn ve ınnâ inşaallâhu biküm lahikûn. es'elûllâhe lenâ ve lekümü'l âfiyeh. - Allahümme rabbel-ecsadilbaliyeh, vel-ızamin nahire-tilleti harecet mineddünya ve hiye bike mü'minetün, edhıl aleyha revhan min indike ve selamen minni   - BAKARA SURESİ – İLK 5 AYET BİSMİLLAHİRRAHMÂNİRRAHÎM. Elif lam mim zalikel kitabü la raybe fıh hüdel lil müttekıyn ellezıne yü'minune bil ğaybi ve yükıymunas salate ve mimma razakna hüm yünfikun vellezine yü'minune bi ma ünzile ileyke ve ma ünzile min kablik  ve bil ahırati hüm yukınun ülaike ala hüdem mir rabbihim ve ülaike hümül müflihun   - BAKARANIN SON AYETLERİ -  (AMENE’R RESULÜ) BİSMİLLAHİRRAHMÂNİRRAHÎM. Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku bey

‘KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR’

‘KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KIRMIZIÇİZGİSİDİR’
Şeytan devleti Amerikan’ın sarı faşistinin Tel Aviv’de büyükelçiliğini Kudüs’e taşıyarak, Müslüman yurdu Kudüs’ü Siyonist katillere hediye etmeye dönük geri adımla neticelenen girişimine Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sert tepki geldi. Erdoğan, “Kudüs Müslümanların kırmızıçizgisidir. Eğer böyle bir adım atılırsa bu diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir' dedi. Ardından Ürdün Kral’ı Abdullah Ankara’ya geldi.



‘İSRAİLLE İLİŞKİLERİ KESERİZ'

ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiası ile ilgili masaya yumruğunu vuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve İsrail'e sert tepki gösterdi. "Ey Trump! Müslümanların kırmızıçizgisidir” diye seslenen Cumhurbaşkanı,  Amerika bütün işleri bitirdi de bu mu kaldı? DEAŞ'la da işi bitirdi, bu mu kaldı? Şu anda Netenyahu kendi içinde iç hesaplaşmalarını bitiremiyor. Biz, kesinlikle, son ana kadar buradaki mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Kaldı ki bu, bizim diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir” dedi.

İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TOPLANIYOR

“Filistin halkının yaraları kanamaya devam ederken, her gün hak ihlalleri, zulümler, baskılar sürerken, İsrail'e destek mahiyetinde böyle bir kararın alınması sadece uluslararası hukukun ihlali değil, aynı zamanda insanlık vicdanına da vurulmuş ağır bir darbedir” diyen Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olarak, bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağını ifade etti. Beş on gün içerisinde İslam İşbirliği Teşkilatı Liderler Zirvesi'ni İstanbul'da toplayacağını söyledi.

FİLİSTİN'DEN SERT SUUDİ'DEN YUMUŞAK TEPKİ

Gelen tepkiler üzerine Amerikan yönetimi geri adım atarak kararını ertelediğini duyurdu. Rdün Kralı Abdullah ise Ankara'ya gelerek, soysuz ABD'nin Kudüs hamlesini ve diğer bölge meselelerini görüşmek üzere Erdoğan ile buluştu. İsrail'e aşkını ilan eden Suudi yönetimi, “ABD'nin Kudüs kararı sarf edilen çabaları baltalar” şeklindeki yumuşak bir çıkış yaparken, Filistin yönetimi ise “Trump'un düşüncesi Arap ve İslam dünyasına savaş ilanıdır” şeklinde kararlı bir açıklamada bulundu.

‘AMERİKA'NIN BİZE KARŞI BİR PLANI VAR'

Dün Parti Grubunda konuşan AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Amerika'nın bize karşı bir planı olduğu artık iyice anlaşılıyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: Geçenlerde de yine söylemiştim, yaklaşık bin 300'ü tır olarak, bu sayılar tırmandı tırmandı. Peki, bu silahlar bu bölgeye niye gelir? Nerede kullanacak bunu Amerika, DAEŞ'a karşı mı kullanacak? Ya DAEŞ diye bir şey mi kaldı orada? Yok, Suriye'ye karşı mı kullanacak? Yok. Suriye ile koalisyonda. E kime karşı kullanacak, Irak'a karşı mı kullanacak? Yok, zaten Irak'tan geldi girdi. Kime karşı kullanacak? Ya İran, ya Türkiye… Silahlar hâlâ geliyor, üslerin sayısı artıyor. Kusura bakmasınlar adım adım her şeyi takip ediyoruz, biz de gereği neyse bunu yapacağız."

Yorumlar

En popüler yayınlarımız

Mezar Başında Okunacak Dua ve Sureler

İngilizlerin dünya üzerindeki sömürü düzeni.

Yıldız Sarayı kumarhane, Ayasofya caz kulübü olacaktı!!!